Contact Info

Heeft u vragen als particulier of als Bedrijf? Neem contact met ons op

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:30 Zaterdag: 09:00 - 14:00 Zondag: Gesloten icon_widget_image Meester Doctor van den Helmlaan 10 icon_widget_image + 31 (0) 15 202 45 57 icon_widget_image info@lambda-bouw.nl info@lambdakozijnen.nl
HOOGWAARDIGE SERVICE Voorop

Lambda Bouwoplossingen

Lambda Bouwoplossingen bestaat uit een groep hoogopgeleide jonge mensen die als gemeenschappelijk doel hebben haar klanten hoogwaardige diensten en innovatieve producten aan te bieden.De onderneming is actief in woningbouw, renovatie en onderhoud . Het bedrijf voert ook installatie projecten uit van kozijnen. De werkgebieden van Lambda bouwoplossingen betreffen zowel de constructieve als de installatie van begin tot het einde.

Verder houdt Lambda bouwoplossingen zich bezig met de distributie van producten aan particuliere en freelance professionals. De producten die wij op de markt hebben zijn steenstrips voor binnen- en buitenruimtes, handgemaakte cementtegels, handgemaakte metalen constructies, handgemaakte eiken tafels en de no limit constructieplaat Rowmat. 

Het doel van ons team is om particulieren, architecten en ondernemers kwalitatieve en innovatieve producten te bieden waarmee zij hun renovatie en of projecten met hoogwaardig kwaliteit kunnen aanbieden en met gemak kunnen uitvoeren.

Hierdoor kunnen ook zij aan alle eisen en wensen van de klant voldoen.

Lambda bouw heeft als norm:

  • Altijd correct en snelle service aan te bieden
  • Altijd de correcte begeleiding aanbieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Altijd gaan voor het optimale resultaat
  • Altijd kwalitatieve en milieuvriendelijke producten beschikbaar te hebben

De medewerkers van Lambda bouw hebben daarom ten alle tijden als doel voor ogen om aan het einde van de rit altijd een tevreden en blije klant te hebben.

OFFERTES MET SCHERPE PRIJZEN

OFFERTE OP MAAT VOOR EEN PASSEND ONTWERP

U kunt bij ons terecht met óf zonder een ontwerp van uw bouwplan. Wanneer u een idee heeft, kunt u met een van onze experts deze bespreken. Wij maken dan een ontwerp voor uw project dat voldoet aan uw eisen en wensen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Met dit ontwerp als uitgangspunt maken we voor u een offerte voor de kosten. Omdat Lambda bouw niet alleen het materiaal in huis heeft, maar ook bij bepaalde projecten de werkzaamheden uitvoert, kunnen wij u een zeer scherpe prijs aanbieden.

GOEDE COMMUNICATIE

Full service kozijnen en renovatiebedrijf

Bij Lambda bouw houden wij graag de lijnen kort. We spelen informatie snel door. Dit komt omdat wij officiële Nederlandse repesentateur zijn van de meeste artiekelen die wij aanbieden. De producten en materialen die wij gebruiken zijn van Europese top merken. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u een unieke uitstraling heeft voor uw project.

Omdat de lijnen met de fabriekanten en leveranciers kort zijn, hebben wij bij lambda bouw ook als voordeel dat onze levertijden zeer kort zijn vergeleken met anderen. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met ons en wij staan meteen voor u klaar!

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Kwalitatief Sterk en Garantie

Bij lambda bouwoplossingen krijgt u altijd garantie op de producten en opeleveringen. Wij beschikken over een team die de Know-how heeft om haar klanten altijd tevreden te stellen.

Wij maken gebruik van A-kwaliteit merken tegen zeer lage prijzen. Hierdoor kunnen wij de klant altijd een kwalitatief hoog eindproduct beloven.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het inmeten en een advies te geven, vervolgens maken wij voor u een offerte. Dit allemaal uiteraard zonder verborgen kosten!